Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hétvégén két meccs is vár a Hydro Fehérvár AV19-re
Hétvégén két meccs is vár a Hydro Fehérvár AV19-re Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 17.
Hétvégén ismét egymást követő napokon lép pályára a Hydro Fehérvár AV19 csapata. A fehérvári hokisok előbb november 17-én, pénteken az EC Klagenfurt, majd november 18-án, szombaton az Asiago ellen bizonyíthatnak.

 

 

November 17-én, pénteken 19.15 órától felsőházi rangadót rendeznek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A Hydro Fehérvár AV19 a duplameccses hétvége első felvonásán a Klagenfurt csapatát fogadja, akik 33 pontjukkal jelenleg az 5. helyen állnak, 4 ponttal és 3 helyezéssel lemaradva a hazai csapattól. Jó esély van egygólos mérkőzésre, miután a fehérváriak a legtöbb lőtt góllal büszkélkedhetnek, míg a klagenfurtiak harmadikak ebben a mutatóban. A két csapat szezonbeli első meccsét az osztrákok 7-3 arányban nyerték meg hazai pályán. A klub ezen a mérkőzésen programmal is készül a szurkolóknak, hiszen ismét megrendezésre kerül a Dobd be a pakkot! játék, melynek bevételeit a Diabétesz Világnaphoz kapcsolódóan jótékony célra ajánlják fel.

November 18-án, szombaton 17.30 órától az az Asiago érkezik a Raktár utcába, akit idén idegenben már 3-0-ra sikerült kiütni a fehérváriaknak. Azon a meccsen Hári János kétszer is eredményes volt, a kanadai táblázaton jelenleg 9. helyen álló játékos pedig jó eséllyel ismét növelheti pontjai számát. Az Asiago 18 lejátszott mérkőzést követően jelenleg a 11. helyen áll, mindössze a grazi és a bécsi csapatot előzik meg.

Mindkét mérkőzésre kedvezményes árú Weekend pass váltható, mely 20% kedvezményt biztosít a meccsek belépőire. A Weekend pass online ide kattintva, valamint a hétvége első mérkőzésen személyesen is kiváltható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >