Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Sikerativ gyűjtés a Kríziskezelő Központ javára
Sikerativ gyűjtés a Kríziskezelő Központ javára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 21.
Hagyományaihoz hűen idén is a fehérvári Kríziskezelő Központ ellátottjainak gyűjt adományt a Sikerativ Életmód Egyesület. November 25-ig köszönettel várják a felajánlásokat, elsősorban férfi ruházatot és takarót a Mátra u. 9. szám alá.

 


Több éves együttműködés keretében a Sikerativ Életmód Egyesület nagyon sokszor támogatta már a Kríziskezelő Központ ellátottjait. A szombatig tartó célzott adománygyűjtés kifejezetten a téli ruhaneműkre vonatkozik. A felajánlók kabátokkal, nadrágokkal, tréningruhákkal, cipőkkel és takarókkal nyújthatnak segítséget a Központ mintegy 150 ellátottjának. 

Az adományokat november 25-ig hétköznap 8-16, szombaton 8 és 12 óra között adhatják le a Mátra u. 9. szám alatta, a Köves és Forcon Szerszámáruházban. Az egyesület idén felvállalta azt is, hogy akinek nincs lehetősége a gyűjtőpontra szállítani a felajánlott ruhaneműket, akkor az előzetes telefonos egyeztetést követően az egyesület tagjai házhoz mennek az adományokért. Ebben az esetben hívható számok: +36 30 929 63 74; +36 30 298 19 70.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >