Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Félúton Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. november 22.
Félúton címmel nyílik november 22-én, szerdán Schrenk Rita Anna művésztanár, festő kiállítása a Pelikán fészek Padlás galériájában. A tárlatot, amelyen mintegy húsz, változatos technikával készült alkotás látható, Nemes-Mihályi Erika grafikusművész nyitja meg.

 

 


Van úgy, hogy az ember életkorából fakadóan számvetést tart, ha félúton jár. Ám az utazás utáni vágyból vagy éppen egy úti élményből is születnek alkotások, de a művész az alkotói lét keresésében is folyamatosan úton van – vallja Schrenk Rita Anna. A Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum művésztanára, a Kondor Kör egyik művészeti vezetője Félúton című kiállításában mutatja be, hol tart ő saját útján. A figyelmes nézőt a tájak felfedezésében, az érzések átélésében a festményeken megjelenő irodalmi idézetek is segítik. Schrenk Rita Anna ugyanis szereti összekapcsolni a művészeti ágakat alkotásain. 

A Pelikán fészek Padlás galériájában november 22-én nyíló tárlaton a művészetkedvelők változatos technikával készült képeket láthatnak. A kiállítótérben mintegy 20, az utazást, az élményt, az útkeresést megjelenítő figurális alkotás kap helyet. A tárlatot szerdán 19 órakor Nemes-Mihályi Erika grafikusművész nyitja meg. Az eseményen közreműködik Fernandez Ema, Sallér László Boldizsár és Ujvári Teodor.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >