Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Bennünk is ugyanaz a szív dobog – divatbemutató advent első szombatján az elfogadásért
Bennünk is ugyanaz a szív dobog – divatbemutató advent első szombatján az elfogadásért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 28.
A tavalyi online esemény után idén már élőben várják a nézőket a második "Bennünk is ugyanaz a szív dobog" divatbemutatóra december 2-án, szombaton a Hiemer-ház Báltermében . Az Ability Fashion és a Mindenki Képes Egyesület a fogyatékosággal élők világnapjához kapcsolódóan szervezik meg divatbemutatójukat a szemléletformálás és az elfogadás jegyében. A belépés regisztrációhoz kötött, amelyet az Ability Fashion honlapján tehetnek meg az érdeklődők: https://www.ability.fashion/

 

Mozgás- és látássérült, illetve Down-szindrómával élő modellek lépnek a kifutóra az esélyegyenlőség és a szépség jegyében december 2-án a Hiemer-házban. A Bennünk is ugyanaz a szív dobog divatbemutató célja kettős: szemléletformálásra és az elfogadás erősítésére törekszik. Szervezői szeretnék megmutatni, hogy a fogyatékkal élők is lehetnek szépek, csinosak és tündöklők, akár az ép emberek. Emellett a fogyatékkal élőket is szeretnék megszólítani, hogy el tudják fogadni önmagukat és merjék kibontakoztatni, megmutatni a bennük rejlő értékeket és szépséget.

Az Ability Fashion és a Mindenki Képes Egyesület közös programjának a Hiemer-ház bálterme ad otthont december 2-án, szombaton 16 órától. A bemutatón három divattervező – Réti Éva (Réthy Fashion), Lőrincz Ildikó (Mystic Day) és Pálfi Luca (Nova Luna Couture) – ruháit láthatja a közönség. A modelleket a székesfehérvári Aranykéz Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola sminkes és fodrász növendékei teszik még szebbé.

A bemutató csak előzetes regisztrációval látogatható. A szervezők munkáját támogatójeggyel, helyszíni adománnyal segíthetik az érkezők.
Regisztráció: https://www.ability.fashion/

Mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >