Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow LOMBkoronás Székesfehérvár – december első hetében osztják ki a fákat
LOMBkoronás Székesfehérvár – december első hetében osztják ki a fákat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 28.
Megnyílt és november 30-ig él a LOMBkoronás Székesfehérvár faültetési pályázatra vonatkozó internetes felület: december 5-6-7-re lehet időpontot foglalni a fák és cserjék átvételére. Erről minden sikeres pályázó értesítő e-mailt kapott. A fák kiosztásának helyszíne a Halász utcai iparcikk piac parkolója lesz.

 


A LOMBkoronás Székesfehérvár faültetési pályázatra augusztus végén lehetett jelentkezni. Összesen 154 pályázatot tudtak jóváhagyni a kertészek, ebből 112 helyre fát, 42 helyre pedig cserjét kapnak idén ősszel a jelentkezők.

Az átvételhez szükséges a személyi igazolvány és a lakcímkártya. A Városgondnokság kéri, hogy az átvételre mindenki olyan járművel érkezzen, ami az elnyert növény elszállítására alkalmas (1 fa kb. 25 kg és 2-2,5 m magas). Időpontfoglalás nélkül a növények nem vehetők át.

A szakszerű ültetési munka segítéséhez minden pályázó szakmai útmutatót adnak a növénnyel együtt. Az átvett fa elültetéséről majd egy fotót is fel kell tölteniük a pályázóknak, amiről szintén e-mail emlékeztetőt fognak kapni, ami tartalmaz majd egy linket, amin keresztül a fénykép feltölthető lesz. Az ültetés pontos helyszíne az osztás napjáig jelölőfestékkel feltüntetésre kerül a pályázatban jóváhagyott helyszínen, amit a Városgondnokság dolgozói festenek fel. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen keresztül tudnak a résztvevők információt kérni.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >