Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Karácsonyi készülődés gyermekeknek a Vörösmarty Mihály Könyvtárral Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 30.
Az adventi időszak és a karácsonyi készülődés jegyében december 1-jén, pénteken és december 2-án, szombaton is várja a családokat a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A mesehallgatáson túl a gyerekek karácsonyi mécseseket, valamint mini koszorút és varázsdobozt készíthetnek, de meglátogathatják Tüske Csilla téli időszakhoz kapcsolódó figurákat bemutató amigurumi kiállítását is.

 

 

December 1-jén, pénteken 11.00 órakor nyílik Tüske Csilla kiállítása, melyben olyan, a téli időszakhoz kapcsolódó amigurumi figurákat válogatott össze, melyek a karácsonyhoz kötődnek. A kiállítás december 22-ig látogatható a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárának nyitvatartási idejében.

December 2-án, szombaton 10.00 órától Boldizsár Ildikó meséjéből kiderül a karácsony igazi titka és varázsa a Vörösmarty Mihály Könyvtár Központi Könyvtárában. A mesehallgatás után a gyerekek karácsonyi mécseseket készíthetnek. A részvétel ingyenes, a program előreláthatólag délig tart.

Ugyanebben az időpontban, december 2-án, szombaton 10.00 órától a Mészöly Géza utcai Tagkönyvtárban is a karácsonyi készülődésé lesz a főszerep. A gyerekek Koncz Éva vezetésével kézműves foglalkozáson vehetnek részt, ahol hajtogathatnak varázsdobozt, valamint elkészíthetik mini karácsonyi koszorúikat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >