Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hétvégi meccsdömping: hazai pályán a fehérvári sportcsapatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 01.
A Hydro Fehérvár AV19, az Arconic-Alba Fehérvár, valamint a Fehérvár FC és a MÁV Előre SC csapatai is hazai pályán fogadják ellenfeleiket a hétvégén. A fehérvári sportrajongók számos izgalmasnak ígérkező mérkőzés közül válogathatnak.

 

 

December 1-jén, pénteken 19.00 órától a MÁV Előre Foxconn női röplabdásai nyitják meg a sporthétvégét. A székesfehérvári csapat a FATUM-Nyíregyházát látja vendégül a Női Extraliga alapszakaszában. A két csapat között mindössze egy pont különbség van a nyíregyháziak javára, az együttesek a tabella 3. és 4. helyein helyezkednek el. A jegyeket a mérkőzés előtt a helyszínen válthatják meg a szurkolók.

Szintén december 1-jén, pénteken 19.15 órától a Hydro Fehérvár AV19 csapata a Villachot fogadja. Az idei szezonban már 14 győzelmet szerző fehérváriak egy győzelemmel elléphetnek a közvetlen mögöttük elhelyezkedő Villachtól. A fehérvári hokisok nem sokat pihenhetnek a mérkőzés után, hiszen december 2-án, 17.30 órától már az innsbrucki Cápákat fogadják. A két csapat már két alkalommal is találkozott egymással, a fehérváriak mindkétszer magabiztosan nyertek. Mindkét mérkőzésre lehetőség van online megváltani a belépőket az Eventim felületén, ide kattintva.

A jégpályától kicsit messzebb, a Sóstói Stadionban is fontos mérkőzésre kerül sor december 2-án, szombaton 15.30 órától. Az elvárásokat egyelőre messze túlteljesítő Fehérvár FC a harmadik helyezett Puskás Akadémia FC csapatát fogadja, akiket egy esetleges győzelem esetén akár be is érhetnének pontszámban. A fehérváriak jó formában várják a meccset, legutóbbi öt találkozójukon 10 pontot gyűjtöttek, a téli szünet előtt pedig jó eséllyel pályáznak a stabil élmezőnyben maradásra. A jegyeket elővételben ide kattintva válthatják meg.

A kiemelkedő szezont futó Arconic-Alba Fehérvár is hazai pályán játszik december 2-án, szombaton 19.30 órától. Vojvoda Dávidék a tabella alsó felében helyet foglaló, zsinórban három mérkőzés óta nyeretlen Sopron KC-t fogadják. A fehérváriak szerdán este elszenvedték első vereségüket, azonban a Falco elleni eredménytől függetlenül szombaton az első helyért játszanak. Belépőket a jegypénztár nyitvatartási idejében, valamint a mérkőzés napján a második negyed végéig válthatják meg. További jegyinformációkat ide kattintva találhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >