Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Mikulásváró tollaslabda – vasárnap egész napos amatőr bajnokságot rendeznek Seregélyesen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 02.
December 3-án, vasárnap várják az 5 és 99 év közötti tollaslabdázókat a Seregélyesi Tollas Tornára. A versenyt hat pályán rendezik azzal a céllal, hogy kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak a különböző korú és tudású tollaslabdakedvelők számára.

 

.

Egynapos tollaslabda-bajnokságot szervez a Pelikán DSE és a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában december 3-án, vasárnap 8.30 órától. A kupán különböző tudású és korú játékosok is részt vehetnek, a versenyzőket A, B és C kategóriákra osztják egyéni és páros számokban. A mérkőzések 21 pontig mennek, minden versenyszám dobogósai éremdíjazásban részesülnek. A létszámtól függően mindenki legalább 4-5, esetleg 6 mérkőzést játszik.

Nevezni a helyszínen is lehet, előzetesen pedig a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen adhatják le jelentkezésüket. Fontos, hogy a labdát az egyesület biztosítja, a nevezési díj pedig egyéniben 1000, párosban 2000 forint.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >