Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Aranyat érő beszélgetések és Kézműves szombat az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 06.
Folytatódnak az Aranyat érő beszélgetések az Aranybulla Könyvtárban. December 6-án, szerdán Horváth Irma Ringató-díjas foglalkozásvezető lesz a program vendége. December 9-én, a Kézműves szombat keretében karácsonyi díszeket készítenek a résztvevők.

 



December 6-án, szerdán 17.30 órakor kezdődik az Aranyat érő beszélgetések című sorozat következő programja. Ezúttal Horváth Irma Ringató-díjas foglalkozásvezető, író, költő, előadóművész lesz a vendég, akivel Bokros Judit újságíró beszélget. A részvevők ezúttal sem maradnak zene nélkül, hiszen Horváth Irma barátja és alkotótársa, Kuharik Tamás is jelen lesz az esten. A belépés díjtalan.

December 9-én 10.00 órától zajlik a Kreatív szombat című sorozat ünnepváró alkalma, ahol karácsonyfadíszeket lehet készíteni úgynevezett articsóka technikával. Ez a program is ingyenes, azonban regisztráció szükséges a 22/312–945-ös telefonszámon, az intézmény Facebook oldalán vagy az  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >