Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Rangadóval zárja az őszi szezont a Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 15.
Az őszi szezon utolsó mérkőzésén a Paks csapata látogat a Sóstói Stadionba. A Fehérvár FC a tabella harmadik helyéről várja a jelenlegi listavezetőt, egy győzelemmel pedig bebiztosíthatja előkelő pozícióját.

 


A Fehérvár FC az előző idény gyenge szereplése után alaposan meglepte az OTP Bank Liga mezőnyét. A fehérvári focisták egy fordulóval az őszi szezon vége előtt a tabella harmadik helyén, nemzetközi kupaszereplést jelentő helyen vannak. A fehérváriakat csak a Ferencváros és a Paks előzi meg. Utóbbi december 16-án, szombaton 12.30 órától a Sóstói Stadionba látogat, hogy egy rangadóval búcsúztassa a 2023-as évet.

Nem lesz egyszerű dolga a fehérváriaknak, hiszen legutóbb hét mérkőzéssel ezelőtt tudták megverni a Paksot, még 2021 őszén. A mostani összecsapásra ráadásul mindkét csapat remek formában érkezik, miután a Fehérvár FC idegenben győzte le a Mezőkövesdet, míg a Paks az európai porondon is érdekelt Ferencvárost fektette két vállra.

A mérkőzésre már elérhetőek a jegyek a www.jegymester.hu oldalon, ahol a szurkolók elővételben, egyszerűen megvásárolhatják a belépőket. További jegyinformációkat ide kattintva találhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >