Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Légy önmagad legjobb változata! Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. december 15.
Szívesen lépnél előre az életedben? Szeretnél támogatást kapni önmagad megismeréséhez, a személyiséged fejlődéséhez, a céljaid eléréséhez? Akkor válogass e heti rapid akciónk kínálatából! Egy héten át, december 14. és december 20. között akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá jó néhány pszichológiai témájú könyvünkhöz a www.jaffa.hu oldalon!

 



Rapid akció önsegítő könyveinkből

Ezen a héten is igénybe veheted rapid akciónkat! Csütörtöktől szerdáig, december 14-től december 20-ig ez alkalommal pszichológiai témájú, illetve önsegítő könyveink közül szerezhetsz be jó néhányat a webshopunkban különleges, 30, 40, 50, 60, de akár 70% megtakarítással. Az akciós ajánlatok között megtalálod például dr. Csernus Imre, illetve Szendi Gábor számos kötetét, de olyan érdekességeket is, mint Jeff Bezos Találd fel és engedd el című kötetét, vagy a Michael I. Bennett és Sarah Bennett szerzőpáros, apa és lánya közös munkáját, amelynek a címe Francba az érzelmekkel! Látogass el a www.jaffa.hu oldalra, nézd meg a részletes listát, és élj a lehetőséggel!

Exkluzív Coben krimi csak nálunk!
Januárban exkluzív kötetet ajánlunk a krimirajongóknak! Január 1-jén kezdi sugározni a Netflix a Harlan Coben Nem versz át című regényéből készült sorozatot. Ez alkalommal új, Netflixes borítóval jelenik meg a Jaffa Kiadónál a könyv, méghozzá egyidőben a sorozat indulásával. Ehhez a különleges kötethez január folyamán kizárólag nálunk juthatsz hozzá, akár a könyvesboltunkban, akár a www.jaffa.hu webshopon. Légy az elsők között, aki beszerzi ezt az egyedi kiadványt!

A Nem versz át világában semmi sem az, aminek látszik, a tulajdon szemünknek sem hihetünk, és az áldozatokról könnyen kiderülhet, hogy valójában gyilkosok. Vajon elkendőzhető az igazság, vagy előbb-utóbb mindenkinek el kell számolnia tetteivel?

A repülőoktató Maya Burkett férjét brutálisan meggyilkolják – ugyanazzal a fegyverrel, amely pár hónappal korábban nővére életét oltotta ki. Az asszony még fel sem ocsúdik a megrázkódtatásból, amikor a temetés után nem sokkal hátborzongató dologra figyel fel a bébimonitoron: a halott Joe tért vissza kislányukkal játszani…

Maya elszántan igyekszik felgöngyölíteni a rejtélyt, ám rövidesen rá kell döbbennie, hogy a nyomok saját bűnökkel és csalásokkal terhelt múltjába vezetnek. Mi történt azon a végzetes afganisztáni bevetésen, ami miatt az egykori pilótát szüntelenül rémálmok gyötrik? Kinek áll érdekében sötét titkaival sakkban tartani, és miért? Mi köze Joe testvére, Andrew halálához a két gyilkosságnak?

„Coben regénye ismét bombaként robban – hatalmasat szól, az ember nem győzi a fejét kapkodni a megdöbbentő végkifejlettől.” – The Huffington Post.


Karácsonyi akció és ünnepi nyitvatartás
Mostantól karácsonyig ünnepi kedvezményt vehetsz igénybe a Jaffa Könyvesboltban: minden könyvünket 35% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Ez a mi ajándékunk neked! Ráadásul az ünnepek közeledtével meghosszabbított nyitvatartással üzemel a boltunk: hétköznaponként 10 és 18 óra között jöhetsz hozzánk, de két decemberi szombaton, december 16-án és december 23-án szintén várunk 10 és 18 óra között! A könyvesboltunk a Móricz Zsigmond körtérnél található, a Vásárhelyi Pál u. 10. szám alatt. Gyere, és válogass kedvedre!

Add le gyorsan a rendelésedet a webshopunkban!
Webshopunkban az idén az utolsó rendelési leadási határidő: december 19., kedd, 12 óra, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy a megnövekedett karácsonyi forgalomban időben megérkezzenek mindenkihez a megrendelt könyvek. A www.jaffa.hu oldalon a rapid akciók mellett állandó kedvezményeket is találsz. Ezeknek köszönhetően nemcsak könnyen, gyorsan és egyszerűen, hanem rendkívül kedvező áron juthatsz hozzá a kiadványainkhoz! Ha tőlünk rendelsz, 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul! www.jaffa.hu

Jó hír, hogy mostantól Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőség van a rendelés leadásakor. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérhetitek MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is.

További olvasmányötletekért kövessetek minket Facebookon és Instagramon! Ha Jaffás könyvet olvastok, készítsetek róla fotót, jelöljetek meg minket rajta, és használjátok az #jaffakiado és #ajaffavaljobb hashtaget, hogy mi is megoszthassuk a posztotokat!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >