Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A ZTE elleni sikerrel újra győzelmi ösvényen az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 18.
A kissé meglepő, debreceni hosszabbításos vereség után szombaton hazai pályán javított a férfi kosárlabda NB I 12. fordulójában az Arconic-Alba Fehérvár. Alejandro Zubillaga alakulata a tartalékos Zalaegerszeget verte el simán, 103-76-ra, így nemhogy tartja a lépést a Falcóval, de még a korábbiaknál is jobban ellépett az üldözőktől, mivel a Szolnok simán kikapott az újonc Pécsi NKA vendégeként. Régen fordult elő hasonló este, amikor két csapat ennyire elhúz már az alapszakasz derekán a többiektől. Jelenleg a Falco 12-1-es, az Alba 11-2-es győzelem-vereség mutatóval áll, míg a 3. helyen tanyázó Szolnoknak mindössze 7-5-ös mérlege van.

 

és Dickey 17-17, Vojvoda 12 ponttal zárt, most az is simán belefért, hogy az általában nyerőembernek számító Chambers most keveset vállaljon és kicsit lepihenje ezt a meccset. Ki kell emelni újfent Dickey félelmetes palánk alatti melóját: az amerikai légiós 20 lepattanót gyűjtött, míg a ZTE egész csapata együtt 24-et!

Az Alba mind a négy játékrészt megnyerte, úgy győzött végül 27 ponttal, hogy a zalaiak egyetlen pillanatig sem vezettek a mérkőzésen.

A fehérvári egylet a következő körben, december 30-án, szombaton a Bp. Honvéd vendégeként folytatja a bajnokságot.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >