Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Karácsony előtt is pályán a fehérvári csapatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 20.
A FEHA19 jégkorongosai, valamint a férfi és a női röplabdások is pályára lépnek az ünnepeket megelőző napokon. Csütörtökön a MÁV Előre Foxconn a továbbjutásért játszik, még a FEHA19 a Debrecent fogadja, a női Extraligában szereplő MÁV csapat pedig a Szent Benedek Röplabda Akadémiával játszik.

 

 

December 21-én, csütörtökön 16.15 órától folytatja CEV Challenge Cup szereplését a MÁV Előre Foxconn röplabdacsapata a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban. A nemzetközi kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Pamesa Teruel lesz az ellenfél, aki az első meccsen könnyedén, 3-0-s eredménnyel kerekedett felül a fehérvári röplabdásokon. A Máv Előre Foxconnak a továbbjutás életben tartásához egy hasonló sikerre lenne szükség a spanyol válogatott játékosokat felvonultató együttes ellen. A mérkőzésre ingyenes szurkolói buszt indítanak, melyre ide kattintva lehet jelentkezni. Jegyeket a jegymester.hu felületén, ide kattintva vásárolhatnak.

December 23-án, szombaton 17.30 órától a FEHA19 hokisai a DEAC csapatát fogadják az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A két együttes szorosan egymás mögött, a tabella alsó felében foglal helyet. Legutóbbi találkozójuk során, december 1-jén a FEHA19 izgalmas meccsen, Seregély hosszabbításban lőtt góljának köszönhetően gyűrte le a debrecenieket. Jegyeket a helyszínen 800 forintos áron lehetséges megváltani.

December 23-án, szombaton 18.00 órától a Női Extraliga alapszakaszának következő fordulójában a Máv Előre Foxconn az SZBRA csapatát fogadja. A találkozó esélyese a székesfehérvári csapat, akik nyolc forduló után hat győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyről várják az összecsapást. A vendégek ráadásul az elmúlt öt meccsükből négyet is elbuktak, mindössze a nyeretlen Diósgyőrt előzik meg a nyolc csapatos bajnokságban. A belépőket a helyszínen válthatják meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >