Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Pályázati felhívás borcímke és logó tervezésére
Pályázati felhívás borcímke és logó tervezésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 28.

ImageA Zsirai Pincészet pályázatot hirdet borcímke és logó tervezésére. A pályázat célja, hogy a piaci megjelenés előtt illendően "felöltöztessék" a palackokat, ezzel együtt kialakítsák a pincészet megjelenését, arculatát. A pályázat kiírói a nyertes pályamű alkotójának lehetőséget biztosítanak a pincészettel történő további együttműködésre, konkrét megbízások formájában.

 

A pályázati kiírás:

Pályaműveket várunk az alább ismertetett borok közül legalább kettő címketervére a pincészet jelenlegi, vagy a pályázó által tervezett logójának használatával.

Beadási határidő: 2009. augusztus 30.

A legjobb alkotás díja címketerv: 80 000 Ft logó- és címketerv: 100 000 Ft

Formai megkötések:

A címke mérete, alakja, az alkalmazott betűtípusok és színvilág harmonizáljon az adott borral és a töltött palackkal, tükrözze a borászat mentalitását. A pályázó - választása szerint - készíthet csak front-, vagy front- és hátcímkét is. A logóterv tartalmazza a "Zsirai", vagy a "Zsirai Pincészet" szöveget!

Választható borok:

1. Név: 6 puttonyos Tokaji Aszú Minőség: édes tokaji borkülönlegesség Évjárat: 2005 Termőhely: Padi-hegy Alkohol: 12,2% Palack: 0,5 l, "Tokaji", színtelen Leírás: Mély, arany szín. Mazsolás, virágmézes, illatvilág. Az illattal harmonizáló, szép savakkal csillapított, nem émelyítő, édes íz. Az utóíz hosszú, kellemes, bódító.

2. Név: Tokaji Fordítás Minőség: édes tokaji borkülönlegesség Évjárat: 2005 Termőhely: Padi-hegy Alkohol: 15,1% Palack: 0,5 l, "Tokaji", színtelen Leírás: Szép, arany szín, csillan a pohárban. Mazsolás, virágmézes, aszús illatvilág. Az illattal harmonizáló, fás savakkal kiegyenlített, enyhén kesernyés, édes íz. Az utóíz hosszú, kellemesen emlékezetes.

3. Név: Tokaji - Katika Cuvée Minőség: édes minőségi fehérbor Évjárat: 2006. Termőhely: Mád, Hold-völgy Alkohol: 12,6% Palack: 0,5 l, Rajnai, olívzöld Leírás: sárgába hajló zöldes szín. Virágokkal kevert hársmézre emlékeztető illat. Ízekben összetett, ringatóan édes, bódító, lassan lecsengő utóízzel.

 A jelenlegi logó elérhetősége: http://www.zsiraipinceszet.hu  fejléce

Beadás: nyomdai PDF formátumban, a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >