Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Harlan Coben: Nem versz át (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. december 29.
Hamarosan beköszönt az új év, és mi már tudjuk, mit fogsz olvasni januárban! Exkluzív ajánlattal várunk, egy olyan könyvvel, amit csak nálunk rendelhetsz meg: Harlan Coben Nem versz át című regényének új, Netflixes borítójú kiadásával.

 

Januárban exkluzív kötetet ajánlunk a krimirajongóknak! Január 1-jén kezdi sugározni a Netflix a Harlan Coben Nem versz át című regényéből készült sorozatot. Ez alkalommal új, Netflixes borítóval jelenik meg a Jaffa Kiadónál a könyv, méghozzá egyidőben a sorozat indulásával. Ehhez a különleges kötethez január folyamán kizárólag nálunk juthatsz hozzá, akár a könyvesboltunkban, akár a www.jaffa.hu webshopon. Légy az elsők között, aki beszerzi ezt az egyedi kiadványt! Ha most megrendeled a webshopban, a januári nyitást követően már meg is érkezik hozzád!
 
És hogy miről szól a regény? Tökéletes Coben-krimi, annak minden izgalmas jellemzőjével! Nem versz át világában semmi sem az, aminek látszik, a tulajdon szemünknek sem hihetünk, és az áldozatokról könnyen kiderülhet, hogy valójában gyilkosok. Vajon elkendőzhető az igazság, vagy előbb-utóbb mindenkinek el kell számolnia tetteivel?

A repülőoktató Maya Burkett férjét brutálisan meggyilkolják – ugyanazzal a fegyverrel, amely pár hónappal korábban nővére életét oltotta ki. Az asszony még fel sem ocsúdik a megrázkódtatásból, amikor a temetés után nem sokkal hátborzongató dologra figyel fel a bébimonitoron: a halott Joe tért vissza kislányukkal játszani…

Maya elszántan igyekszik felgöngyölíteni a rejtélyt, ám rövidesen rá kell döbbennie, hogy a nyomok saját bűnökkel és csalásokkal terhelt múltjába vezetnek. Mi történt azon a végzetes afganisztáni bevetésen, ami miatt az egykori pilótát szüntelenül rémálmok gyötrik? Kinek áll érdekében sötét titkaival sakkban tartani, és miért? Mi köze Joe testvére, Andrew halálához a két gyilkosságnak?

„Coben regénye ismét bombaként robban – hatalmasat szól, az ember nem győzi a fejét kapkodni a megdöbbentő végkifejlettől.” – The Huffington Post.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >