Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Romantikus vígjáték a Szépkorúak szerdáján – január 17-re lehet még jegyet kapni Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. január 03.
Népszerű bestseller nyomán, John Malkovich és Fanny Ardant főszereplésével készült romantikus vígjátékot tűz a Szépkorúak szerdája műsorára január 10-én és 17-én 15 órától a Barátság mozi. A Vendég a francia kastélyban című francia filmre a nyugdíjasok kedvezményes áron válthatnak belépőt a pénztárban és a mozi honlapján. A második előadásra még lehet jegyeket váltani.

 

 

A nemrég megözvegyült Andrew Blake elhagyja Londont, hogy visszatérjen arra a franciaországi birtokra, ahol egykor megismerte a feleségét. A boldogabb idők emlékeihez vezető út azonban egyáltalán nem a tervek szerint alakul... Blake kénytelen eljátszani a komornyik szerepét, hogy a Beauvillier-birtokon maradhasson. A ház különös úrnőjén, Madame Beauvillier-n kívül megismeri Odile-t, a határozott szakácsnőt, a park végében remeteként élő, makacs házmestert, Philippe-et és Manont, a fiatal takarítónőt. Blake hamarosan rájön, hogy új ismerősei éppoly elveszettek, mint ő maga. A férfi, aki már semmit sem várt az élettől, új esélyt kap arra, hogy mindent elölről kezdjen...

Gilles Legardinier francia sikerszerző a könnyed regényei mellett a kultúra más területein is aktív: 15 éves korától pirotechnikusként dolgozott angol és amerikai forgatásokon; később reklámfilmek producere, forgatókönyvírója volt. Első rendezése, a Vendég a francia kastélyban egy korábbi, 2012-es könyvének saját átiraton alapuló adaptációja.

A Szépkorúak szerdája 2019-es indulása óta népszerű az idősebb korosztályhoz tartozó mozilátogatók körében. A Barátság mozi minden alkalommal igyekszik olyan filmet műsorra tűzni ezeken a vetítéseken, amelyek igényt tarthatnak a szépkorú nézők figyelmére. A vetítésekre a nyugdíjasok 700 forintért válthatnak jegyet a mozi honlapján és a pénztárban – a délutáni előadásokra a fiatalabbakat is várják, ők teljes áron vásárolhatnak belépőt a filmekre. A január 10-i előadásra minden jegy elkelt, de a 17-i vetítésre még váltható belépő a mozi pénztárában és a www.baratsagmozi.hu oldalon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >