Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Új év, új kihívások – január 24-én folytatódnak a Csajos estek a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 04.
Az évkezdet a fogadalmak, a nagy újrakezdések, a „mostantól minden másképp lesz” ideje – a Barátság mozi január 24-i Csajos estjének témája is ehhez kapcsolódik. Új év, új kihívások – de hogyan küzdjünk meg ezekkel? A közönség Gyuga Judit life coach-tól kaphat segítséget, tanácsokat. A 18 órakor kezdődő előadás után A megoldások könyve című francia vígjátékot tekinthetik meg a résztvevők, jegyek már válthatók a mozi honlapján és pénztárában.

 

 

A „mostaztánmártényleg” kezdetű fogadalmak, a nagy újratervezések és újrakezdések ideje az év eleje. Az új év mindig új reményt is ad, ilyenkor úgy érezzük, lehetőséget kapunk az életünk megváltoztatására, új alapokra helyezésére. A sikerért, az eredményekért persze tenni kell – ehhez kaphatnak segítséget az érdeklődők január 24-én, szerdán a Csajos est előadójától.

„Az előadás fókuszában az újévi célkitűzések, a korábbi sikerek értékelése és a kihívásokkal való megküzdési stratégiák állnának. Ezek a témák összességében arra összpontosítanak, hogy miként lehet inspirációt meríteni a múlt eredményeiből és hatékonyan kezelni a jövőbeli kihívásokat a kitűzött célok elérése érdekében” – mondja az estről előzetesen az előadó. „A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy folyamatosan dolgozol azon, hogy tudatosan cselekedj céljaidért. Eredményként egy kiegyensúlyozott, boldog életet kapsz, ahol nincsenek lehetetlenek” – írja honlapján Gyuga Judit life coach, aki a Csajos est r    észtvevőinek is segít közelebb kerülni céljaikhoz.

Az előadás után A megoldások könyve című francia vígjátékot láthatja a közönség Michel Gondry rendezésében, Pierre Niney, Blanche Gardin és Françoise Lebrun főszereplésével. A történet főhőse egy alkotói válságba került filmrendező: Marc életét és karrierjét is zűrzavar jellemzi. A párizsi őrületet hátrahagyva elviszi stábját a nagynénje házába, hogy a kis vidéki falu nyugalmában folytassák új filmjük forgatását. Ebben a környezetben újra megszállja az ihlet, és hirtelen annyi ötlete támad, hogy elhatározza: megírja A megoldások könyvét, amelyben mindenkivel megosztja tanácsait.

A januári Csajos estre már kaphatók jegyek a www.baratsagmozi.hu  oldalon és a jegypénztárban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >