Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Január 15-ig lehet jelentkezni a Csoóri Sándor – Csanádi Imre versmondó és verséneklő versenyre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 04.
Január 15-ig várja a lelkes versmondók és verséneklők jelentkezését a Csoóri Sándor Társaság. A Csoóri Sándor – Csanádi Imre versmondó és verséneklő versenyt a Fejér vármegyei általános iskolák alsó és felső tagozatosainak, valamint a középiskolásoknak hirdették meg. A jelentkezőknek egy Csoóri Sándor vagy Csanádi Imre művet kell előadniuk.

 


2024. január 15-ig lehet jelentkezni a Csoóri Sándor Társaság által hirdetett Csoóri Sándor – Csanádi Imre versmondó és verséneklő versenyre. A Fejér vármegyei általános iskolásokat (alsó és felső tagozatosokat egyaránt), valamint a középiskolásokat várják a szervezők. A jelentkezők két kategóriában, versmondásban és verséneklésben indulhatnak, ahol egy Csoóri Sándor vagy Csanádi Imre művet kell előadniuk. A verseny döntőjét a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban rendezik 2024. február 3-án 10.00 órakor.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken a versenyző nevével, életkorával és a választott versek címének és szerzőjének megadásával lehetséges:

06-22/502-887
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >