Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hivatalos: Kodro a Fradihoz igazolt a Vidiből Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 07.
Amiről már korábban beszámoltunk, ma valósággá vált: a Ferencváros kivásárolta nyáron lejáró szerződéséből a Fehérvár FC gólvágóját, az NB I góllövőlistájának jelenlegi éllovasát, Kenan Kodrót, így a bosnyák-spanyol csatár a bajnoki címvédőnél folytatja pályafutását. Mivel Kodro volt az elmúlt években a Vidi magasan legeredményesebb játékosa, a piros-kékeknek nagyon gyorsan pótolniuk kell egy hasonló képességű támadóval, ha tavasszal is szeretne az élbolyban maradni az NB I tabelláján.

 


A Kodróért kapott összegből futná is minőségi pótlásra, így most az illetékeseken a sor, hogy a lehetőségekből kihozza a lehető legtöbbet és valóban erősítést jelentő csatárt, csatárokat igazoljanak, illetve további fontos posztokon is erősíteni tudjanak.

Információink szerint több kiszemeltje is van az élvonal jelenlegi 3. helyezettjének, köztük külföldi és magyar játékosok. Hamarosan újabb bejelentések várhatóak érkezők és további távozók tekintetében, miközben a csapat már Horvátországban edzőtáborozik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >