Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Impró intró Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 08.
Improvizációs színházi workshopra várja a műfaj iránt érdeklődőket a JusztIs Társulat és Vojtek Ildikó tréner. A 2 és fél órás eseményre, amelyet január 11-én, csütörtökön tartanak, szerda estig várják a jelentkezéseket.

 

A JusztIs Székesfehérvár első improvizációs színházi társulata, amelynek tagjai 2022 októbere óta játszanak együtt. Megírt darabok és betanult szövegek helyett itt minden karakter és történet akkor és ott, abban a pillanatban születik meg. Akik szívesen kipróbálnák magukat, vagy éppen fejlesztenék improvizációs készségüket, azoknak most remek lehetőséget kínálnak a szervezők.

Január 11-én, csütörtökön a Várkörút 21. szám alatt található Új Akropolisz Filozófiai Iskola 18 órától ad otthont az Impró Intró – kezdő imprószínházi workshopnak, amelyre előzetesen ITT lehet regisztrálni. A foglalkozást Vojtek Ildikó tartja. A JusztIs Társulat - Fehérvár első imprószínházi társulata - művészeti vezetője nyolc éve foglalkozik alkalmazott színházzal, doktori disszertációjában a drámapedagógia személyiségfejlesztő hatását kutatja.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >