Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Álomrajt Kecskeméten: KTE - Videoton FC 3-6
Álomrajt Kecskeméten: KTE - Videoton FC 3-6 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. július 25.

ImageRemekül játszva, ellentmondást nem tűrően játszott csapatunk, a fiúk nem csak sok gólt lőttek, de szebbnél szebbeket is. Ne feladatunk azon polemizálni, hibázott-e Tomiszlav Szivics azzal, hogy nem jelölte a kezdőcsapatba Kollert és Gyagyát, illetve Némedit kivonta a középpályáról. Fontos, hogy dr. Mezey György és csapata remekül élt az adódó lehetőséggel. Vezetőedzőnk mentálisan erős, önbizalomtól duzzadó csapatot szeretetett volna látni Kecskeméten – pontosan ilyen volt hetven percen keresztül a Vidi, amely ma a KTE-nél lényegesen erősebb csapatot is legyőzött volna.

 

Van persze hiányérzet bennünk, hiszen a védelem három elkerülhető gólt kapott és a hajrára leült a játék, de - soha rosszabbat!

Dr. Mezey György:

Nagyon értékes győzelmet arattunk. Kiváló csapatot győztünk le szervezett, fegyelmezett játékkal, ezért is értékelem sokra a mai sikert. Nagy dani sérülése sajnos komoly, nyolc kapoccsal kellett összehúzni a sebet, de kórházba is kell vinni.

Tomiszlav Szivics:

Taktikailag fölénk nőtt a Videoton. Gyorsan estek a gólok, igazából még cserélni sem tudtam, máris elment a meccs. A Videoton többet futott, a játékosai szinte minden párviadalt megnyertek. A jobbtól kikapni nem szégyen, és a jobb, ma a Videoton volt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >