Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Flores is távozott – kivásárolta a Toronto FC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 10.
Ahogy az már köztudott volt, mára hivatalossá is vált: a tengerentúli profi ligában, az MLS-ben érdekelt Toronto FC kivásárolta még nyárig tartó szerződéséből Deybi Florest, így a harcos, kemény középpályás távozik a Fehérvár FC-től.

 

A 27 éves hondurasi válogatott játékos 1 év után  -32 Vidis tétmérkőzéssel a háta mögött – tér vissza az MLS-be, Kanadába, ahol korábban is szerepelt már. A szűrő középpályás harcossága, megalkuvást nem tűrő hozzáállása hiányozni fog a piros-kékek soraiból.

A következő napokban is várhatóak bejelentések a Vidinél, a téli átigazolási időszakban a már Fehérvárra szerződött két fiatal, Simut és Kovács Patrik mellett 2-3 kész, azonnal bevethető játékos érkezhet a távozók által gyengült posztokra, a támadósorba és a középpályára, de akadnak még olyan játékosok is, akiket máshonnan csábítanak, illetve egyéb okból távozhatnak, igaz, most már inkább érkező, mint „induló” oldalon várható változás a keretben.

A Vidi jelenleg Horvátországban edzőtáborozik, majd egy hetes hazai felkészülést követően visszatér Umagba még egy további egyhetes etapra január második felében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >