Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hazai pályán fogadja a FINO Kaposvárt a MÁV Előre SC-Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 11.
A Magyar Kupa negyeddöntőjében megismétlődik a tavalyi bajnoki döntő: a MÁV Előre SC-Foxconn a FINO Kaposvárt fogadja. A két csapat a döntő óta most találkozik először, így mindenki jó hangulatú mérkőzést láthat, aki kilátogat csütörtökön a VOK-ba.

 

 

A 2023-as szezon végén történelme legnagyobb sikerét elérve lett ezüstérmes a MÁV Előre SC-Foxconn röplabdacsapat. Az aranyéremért folytatott párharcban a FINO Kaposvár szoros mérkőzéseken, háromszor is megverte a székesfehérvári csapatot. A két együttes azóta nem meccselt egymással, a férfi Extraliga küzdelmeiben egy hét múlva léphetnek parkettre. Előtte azonban január 10-én, szerdán 19.00 órától a Videoton Oktatási Központban találkozhatnak a felek. A Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen a jó formában lévő MÁV Előre SC-Foxconn hazai pályán fogadhatja tavalyi legyőzőjét.

A formára a FINO Kaposvár szurkolói sem panaszkodhatnak, hiszen az együttes mindössze egyszer kapott ki az idei bajnokságban, és 33 ponttal, 34-5 arányú szettkülönbséggel magabiztosan vezeti az Extraligát. A két csapat a Magyar Kupában legutóbb 2022-ben találkozott, akkor a kaposváriak sima 3-0-val vitték el a párharcot.

Jegyeket a mérkőzés előtt a helyszínen, vagy online a klub felületén, ide kattintva vásárolhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >