Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Újévi táncházat rendez az Alba Regia Táncegyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 13.
Az új esztendőben is folytatja családi táncházas programsorozatát az Alba Regia Táncegyesület. Január 13-án, szombaton 17.00 órától várják a résztvevőket a Malom utcai Táncházba, ahol hagyományosan lesz kézműves foglalkozás, népi gyermekjátszó, tánctanítás és zenés, táncos mulatság. Belépők elővételben online, illetve a programkezdés előtt a helyszínen kaphatóak.

 

 

A program 17.00 órakor szerencsehozó buksza készítésével kezdődik, majd Kneifelné Laczkó Kriszta vezeti az új évre hangoló népi gyermekjátszót. 19.15 órától jön  csikóbál, melynek házigazdája az Alba Regia AMI Derce csoportja lesz. Azokat a fiatalokat ünneplik, akik már kiléptek a gyermekkorból, de még nem teljes értékű felnőttek. „Csikóként” ők kerülnek a középpontba, és különleges tiszteletben részesülnek. 20.30-tól új tánctanítás indul, a résztvevők ezúttal a magyarpalatkai táncokkal ismerkedhetnek meg, majd 21.30 órakor táncházi mulatság zárja az estét Németh Gergő házigazdával és a Galiba zenekarral.

Jegyvásárlás elővételben a https://jegy.artefolk.hu oldalon, valamint a rendezvény napján 16.30 órától a helyszínen, készpénzes fizetéssel lehetséges.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >