Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Elérhető a Jégkorong Szemle legújabb száma
Elérhető a Jégkorong Szemle legújabb száma Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 12.
Már elérhető a Jégkoron Módszertani Központ 2023 második félévi szakmai kiadványa, a Jégkorong Szemle. A kiadványban ezúttal is szakmai értekezések, értékelések és számos érdekes cikk található. A Jégkorong Szemle köszöntőjét dr. Cser-Palkovics András polgármester jegyzi, aki a város és a jégkorong különleges kapcsolatáról írt.

 

 

2022 első negyedévében született meg a Magyar Kormány döntése, mely szerint a Fehérvár Hockey Academy 19 (FEHA19) a továbbiakban Jégkorong Módszertani Központként is tevékenykedik. A Központ célja, hogy elsősorban a régióban, de országos szinten is segítse a jégkorongsport fejlődését kutatásokkal, konferenciánkkal. Ennek okán minden félévben kiadják a Jégkorong Szemle című kiadványukat, melyben a legújabb akadémiai hírekről, az utánpótlás helyzetéről és számos egyéb, izgalmas témáról számolnak be.

A 2023 második féléves szemle már elérhető a Módszertani Központ honlapján. A kiadványban többek között dr. Cser-Palkovics András polgármester a jégkorong és a város kapcsolatáról ír, de részletes beszámolót olvashatnak az IIHF edzői szimpóziumáról is, ahol többek között Mike Snee, az USA Hockey és a US Hockey Hall of Fame igazgatótanácsának tagja tartott előadást. További érdekesség lehet az U18-as jégkorong válogatottak összehasonlításáról szóló anyag is.

A Jégkorong Szemle valamennyi eddig kiadott számait, köztük a legfrissebbet is, ide kattintva érhetik el.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >