Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Az Acélbikák ellen tört meg a FEHA19 rossz sorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 15.
Nagyon akart, az első másodperctől az utolsóig nagyot küzdött, kétgólos hátrányban sem adta fel, így alaposan meg is érdemelte a 3-2-es, szétlövéses győzelmet a jégkorong Erste Ligában a Fehérvár Hockey Academy (FEHA19). Anatolij Bogdanov alakulata 9 nyeretlen találkozót követően december 1-je óta először tudott 1 pontnál többet szerezni, ezúttal a Dunaújvárosi Acélbikák ellen.

 

Az első harmadban sokkal több helyzetet dolgozott és hagyott ki a „kisvolán”, mint ellenfele, de kapuvasnál többre nem futotta, miközben alig fél perc alatt lőtt kettőt a Duna-parti gárda.

Ettől sem omlott össze a fiatal hazai alakulat, a folytatásban is ment előre derekasan a gólókért. Erőfeszítését a hajrában Falus Ádám és Ambrus Csongor révén siker koronázta, egyenlített, ám a rendes játékidőben már nem tudott dönteni egyik csapat sem, miként a hosszabbítás sem hozott újabb gólt, hiába az 51-46-os kapura lövési mutató, a közel száz próbálkozás, nem volt elég.

A szétlövésben még ehhez hozzá tehettek éppen tízet a küzdő felek, s ebből a büntetőpárbajból az ötödik párban Ulamec jó büntetőzése döntött a FEHA19 javára, amely ezzel maradt a 10. helyen, de 3 pontra megközelítette a három mérkőzéssel többet játszó Dunaújvárost, és a következő körökben akár le is faraghatja ezt a hármat, ha a jövő heti székelyföldi túráján a Csíkszereda (január 18), a Brassó (január 19) és a Gyergyó (január 21) ellen bravúrral, eredményesen szerepel.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >