Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Lehet regisztrálni a Magyar Kultúra Napjára szervezett előadásra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 16.
Január 22-én, hétfőn 18.00 órakor – az Önkormányzat felkérésére – különleges előadással készül a Magyar Kultúra Napjára a Vörösmarty Színház. A műsorban a régi verseket a kortárs alkotásokkal állítják párba, hogy a nézők összehasonlíthassák: milyen volt a szerelem régen, és milyen most. Az ingyenes előadásra már elindult a regisztráció a színház honlapján.

 

 

Szép hagyomány Székesfehérváron, hogy minden esztendőben gálaműsorral köszöntik a Magyar Kultúra Napját. Milyen volt régen a szerelem, és milyen most? – a Vörömarty Színház nézői január 22-én, hétfőn 18.00 órakor kaphatnak választ erre a kérdésre. A műsorban a Vörösmarty Színház társulata régi és kortárs versekkel mutatja be, hogy a szerelem érzése is változott-e, vagy az évszázadok alatt csak a költők fogalmazzák meg másképp a kimondhatatlant. Az előadás dramaturgja Selmeczi Bea, rendezője Horváth Csaba. Az alkalom egyben díjátadó is, hiszen hagyományosan itt adják át a város kulturális elismerését, a „Pro Cultura” díjat.

Az előadás térítésmentes, azonban a szervezők előzetes regisztrációt kérnek, melyet ide kattintva tehetnek meg az érdeklődők.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >