Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Megyei derbi a döntőért: a Dunaújvárosi Acélbikák lesz az ellenfél a Magyar Kupa elődöntőben
Megyei derbi a döntőért: a Dunaújvárosi Acélbikák lesz az ellenfél a Magyar Kupa elődöntőben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 19.
A szerdai negyeddöntők után kialakult a BAUER Magyar Kupa final four mezőnye. A sorsolás szerint január 27-én, szombaton a Hydro Fehérvár AV19 a Dunaújvárosi Acélbikákkal, még az FTC-Telekom a címvédő BJAHC-val csap össze a döntőért. A jegyértékesítés ma délután indul.

 

 

A szerda esti visszavágók után csütörtök délelőtt sorsolt a Magyar Jégkorong Szövetség: a BAUER Magyar Kupa final four elődöntői pedig egy városi és egy megyei rangadóval zajlanak. A Hydro Fehérvár AV19 2014 után először találkozik a Dunaújvárossal a Magyar Kupában, a másik ágon pedig FTC-Telekom – BJAHC meccset rendeznek. A fehérvári hokisok akkor kikaptak, most azonban egészen mások az erőviszonyok. A Dunaújváros jelenleg az utolsó előtti helyen áll az Erste Ligában, még a Fehérvár akár dobogó legfelső fokán is zárhatja az osztrák alapszakaszt. A mérkőzés nem csak a két csapat történelme miatt fontos, de a Hydro Fehérvár AV19 játékosai minden bizonnyal szeretnék elkerülni az újabb Magyar Kupa kiesést.

A mérkőzéseket január 27-én, szombaton és január 28-án, vasárnap a Vasas Jégcentrumban rendezik. Az MJSZ tájékoztatása szerint a jegyértékesítés pénteken délután indul, az első 48 órán keresztül pedig kedvezményes áron lehet belépőket vásárolni. Helyszíni jegyértékesítés csak január 28-án lesz. További jegyinformációkat és a jegyvásárlást ide kattintva érhetik el.

A program:

Január 27., 14:30: Dunaújvárosi Acélbikák–Hydro Fehérvár AV19
Január 27., 18:00: BJAHC–FTC-Telekom
Január 28., 14:30: bronzmérkőzés
Január 28., 18:00: döntő

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >