Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Hogyan lehetsz önmagad legjobb barátja?
Hogyan lehetsz önmagad legjobb barátja? Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. január 20.
Szeretnél harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban és boldogabban élni? Most segítünk, hogy elérhesd a célodat! Rapid akciónk keretében két héten át különleges kedvezménnyel válogathatsz önsegítő könyveink közül a www.jaffa.hu webshopban!

 

Új életmód az új évben

Ha szeretnél életmódot váltani, többet mozogni, egészségesebb körülményeket teremteni magadnak, nézz körül januárban a Jaffa Könyvesboltban! E havi bolti akciónk keretében ugyanis minden edzés témájú könyvünkhöz 40% kedvezménnyel juthatsz hozzá január 31-ig.

Segítünk, hogy segíthess magadon!
Válogass két héten át webshopunk akciós kínálatából! Legújabb rapid akciónk keretében január 18. és 31. között önsegítő könyveinket szerezheted be a www.jaffa.hu oldalon különleges, 30, 40, 50, 60, de akár 70% megtakarítással. Az akciós ajánlatok között olyan köteteket találhatsz meg, mint Deborah Vinall könyve, Marc Brackettől az Érezni szabad, illetve Gedő Ágnes könyvei, az Újratervezés, és a Kapcsolataink újratervezése.

Nézd meg új e-könyveinket!
E-könyveink folyamatosan bővülő választéka nemrégiben újabb kiadványokkal gyarapodott. Így digitális formában is elérhetővé vált Sergey Young nagy sikerű könyve, A fiatalodás tudománya. A longevitás (a hosszú élet tudománya) kutatásának egyik vezető egyénisége bemutatja, mit tehetünk már most azért, hogy legalább száz évig éljünk.

Ugyancsak kapható már e-könyv formában dr. Marc Bubbstól a Csúcs. Könnyen érthető tudományos megközelítésével és a világ legkiválóbb sportolóit inspiráló vezető szakértők információi segítségével mutatja be, hogyan nyújthatsz te is csúcsteljesítményt.

Szintén megjelent e-könyvben A diabétesz titka. A szerző, dr. Jason Fung, az időszakos böjtölés felfedezője azt fejti ki, a 2-es típusú cukorbetegség kialakulása megelőzhető, ha pedig már kialakult, visszafordítható, méghozzá természetes módon.


Csak nálunk: exkluzív Coben-kiadás
Januárban exkluzív kötetet ajánlunk a krimirajongóknak. Január 1-jén kezdte el vetíteni a Netflix a Harlan Coben Nem versz át című regényéből készült sorozatot. Ebből az alkalomból új, Netflixes borítóval jelent meg a Jaffa Kiadónál a könyv, amelyhez január folyamán kizárólag nálunk juthatsz hozzá, akár a könyvesboltunkban, akár a www.jaffa.hu webshopon.

Várunk a könyvesboltunkban!
Szeretettel várunk a Jaffa Könyvesboltban, a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt! Hétköznapokon 10 és 18 óra között tudsz felkeresni minket. Érdemes benézned, hiszen nemcsak kényelmesen válogathatsz a köteteink között, hanem állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz.

Kedvezmények a webshopunkban
Nézz körül a webshopunkban, ahol könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz a kiadványainkhoz! Ha tőlünk rendelsz, 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul!

A rendelés leadásakor Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőséged van. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérheted MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is.

További olvasmányötletekért kövess minket Facebookon és Instagramon! Ha Jaffás könyvet olvasol, készíts róla fotót, jelölj meg minket rajta, és használd a #jaffakiado és #ajaffavaljobb hashtaget, hogy mi is megoszthassuk a posztodat!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >