Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Szerdától indul a bérletértékesítés a tavaszi szezonra Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. január 23.
Január 24-én, szerdán 10 órától lehet megvásárolni online és személyesen a VidiShopban a tavaszi szezonra szóló Vidi-bérleteket. A Székesfehérvár Önkormányzata és a Fehérvár F.C. Kft. közötti stadionhasználati megállapodás első, ötéves ciklusának lezárultával a felek új szerződést kötöttek a Sóstói Stadion használatáról.

 

Ennek értelmében 2024. január 1-től a Fehérvár FC hazai bajnoki, kupa és nemzetközi mérkőzéseire a jegy- és bérletértékesítést Székesfehérvár Önkormányzata végzi, és a város üzemelteti a Vidi Múzeumot is. Minderről sajtótájékoztatón számolt be hétfőn délután dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester. A városvezető ezt követően megvásárolta a szezonbérleteket saját maga és családja részére is, arra kérve mindenkit: szurkoljunk minél többen a tavaszi szezonban is a Vidinek a lelátóról, a Sóstói Stadionban! 


Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester megerősítette: a tavaszi szezonban a jegy- és bérletárak nem változnak, és azok értékesítése a korábban megszokott helyeken (online a Jegymester felületén, személyesen a VidiShopban és a már megszokott városi értékesítési pontokon zajlik majd továbbra is.

„Nagyon korrektül, megbeszélve a Klubbal a tapasztalatokat, egy kicsit más módszertannal fogjuk működtetni a stadiont, mint az elmúlt esztendőkben.” – jelentette be dr. Cser-Palkovics András, megerősítve, hogy a Fehérvár F.C: Kft. és a „nagy” csapat a stadionban dolgozik tovább, bérelve az irodarészeket. „A Múzeum, illetve a mérkőzések lebonyolításához szükséges stadionrészek üzemeltetésében lesz pluszfeladata az Önkormányzatnak, illetve több önkormányzati cégnek. A Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft-nek, amely eddig is a stadion üzemeltetésének operatív részét végezte, a Városgondnokságnak, amely az összes VIP-pel és a rendezvényekkel kapcsolatos lebonyolítást fogja végezni, illetve a Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft-nek, amely a Vidi Múzeum átvételéről és működtetéséről fog gondoskodni.”

Székesfehérvár polgármestere örömének adott hangot, hogy a szurkolóknak már nem kell sokáig várniuk a tavaszi szezon kezdetére. Az idegenbeli mérkőzések után február 18-án lép először hazai pályára a csapat. „Nagyon fontos hír, hogy nem emelünk az árakon! Ezután is a klubbal közösen teszünk meg mindent azért, hogy minél többen vásároljanak bérletet és jegyet.” – hangsúlyozta dr. Cser-Palkovics András.

A 2024-es tavaszi szezonra szóló bérletet január 24-én, szerdán 10 órától online, vagy személyesen a VidiShopban lehet megvásárolni. A shop az első időszakban a Sóstói Stadionban hétfőn, szerdán és pénteken 10:00-17:30 között tart nyitva (ebédszünet 13:00-13:30). Ha szükséges, az utolsó héten bővíti is a nyitvatartást a Városfejlesztési Kft.

„Nem változtattunk az eddigi jegy- és bérletstruktúrán. A 2023-as őszi bérlettel rendelkező szurkolók számára most is elővásárlási lehetőséget biztosítunk bérletes helyükre. Az elővásárlási időszak február 11-ig tart. Ezen időszak alatt a VidiShopban és online is azokra a helyekre lehet új bérletet vásárolni, amelyeket nem tartunk fenn a korábbi bérletesek számára. A bérlet megvásárlásakor meg kell adni a nevet, valamint a születési helyet és a születési időt. Aki a bérletét személyesen szeretné megújítani, annak a 2023-as őszi szezonbérletet be kell mutatnia a VidiShopban.” – mondta el Mészáros Attila alpolgármester, felhívva a figyelmet a gyermekbérletre és a mozgáskorlátozottak számára biztosított belépőkre.

Gyermekbérletet (14 év alatt) a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani, 5200 forintért. Mozgáskorlátozott szurkolók számára a bérlet ára 1000 Ft, amennyiben nem szeretnének minden mérkőzés előtt külön jegyet vásárolni (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók). Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú bérletet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

A Jegymester Kft. online bérletvásárlás vagy -megújítás esetén is bérletenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. A bérletet a megújítás vagy vásárlás esetén személyesen lehet átvenni a VidiShopban – az értesítést követően – nyitvatartási időben (hétfő, szerda és péntek: 10:00-17:30 között).

A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket e-mailen a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre küldhetik el a szurkolók.

„Nagyon szép őszt produkált az együttes – és ezt nemcsak az eredményesség miatt mondhatjuk el. Ez egy nagyon szerethető csapat, aki mindent megtett a pályán, szívvel-lélekkel küzdött. Megérdemlik, hogy minél többen jöjjünk ki és szurkoljunk, hogy ez a tavaszi szezon is legalább olyan jól sikerüljön, mint az őszi. Hajrá, Vidi!” – fogalmazott dr. Cser-Palkovics András, hangsúlyozva, hogy a bérlet- és jegybevétel jelentős része immár a városé lesz, amelyet a stadion üzemeltetésére fognak fordítani. 
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >