Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
FKSE: ütős hét edzőtáborokkal, meccsekkel, CsetePaté-val Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 29.
Mozgalmas hét van a Fehérvár Küzdősport SE ifjú ökölvívói mögött. Turós Arnold vezetőedző, klubvezető tanítványai közül ketten a korosztályos válogatottak edzőtáborában jártak, de akadt két vizsgázójuk, és két olyan sportolójuk is, akik felhozó mérkőzésen léptek szorítóba. A részletekről Turós Arnold adott tájékoztatást.

 

 

– Bajcsi Flóra hétfőtől vasárnapig, Egerben a legjobb serdülőkkel együtt, Turós Levente pedig péntektől vasárnapig a juniorokkal edzőtáborozott. Szombaton az edzőtermünkben rendeztük meg a CsetePaté nevű eseménysorozatunk soron következő állomását, amelyen kezdő versenyzőink belekóstolhattak a meccskörülményekbe, az éles szituációkba. Szintén szombaton, Oroszlányban sikeres minimum vizsgát tett Kordás Máté és Kordás Márk, majd boxoltak egy nagyon jó edzőmérkőzést. Vasárnap a Kóczián Kupán sok versenyzőnk edzőmérkőzést vívott. Németh Zsolt hivatalos mérkőzésen legyőzött egy rutinos fővárosi versenyzőt, míg Major Milán egy Európa-bajnokkal vívott kiváló edzőmérkőzést – foglalta össze az elmúlt napok történéseit az FKSE szakmai munkájának irányítója.

Turós Arnold hozzátette: örül annak, hogy egy nagyon összetartó, profi csapat van mellette. Nekik is köszönhető az, hogy a terveknek megfelelően sikerült megfelelni a bonyolult, komoly szervezést kívánó hét kihívásainak.

 

 


 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >