Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Először a felnőtt válogatottban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 03.

ImageA válogatott összetartásra három Alcoa FKC játékost hívott meg Mátéfi Eszter.- kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - Pastrovics Melinda és Vincze Melinda mellett ezúttal Tilinger Tamara is szerepel a szövetségi kapitány listáján. Pumi először részesült ebben a megtiszteltetésben, így a Hypo elleni meccsek után természetesen erről is kérdezte a húszéves irányítót a csapat szóvivője.

 

„Csapatunknak két héttel ezelőtt napi három edzése volt, míg a múlt héten napi kettő. Az első mérkőzésen még bírtuk tartani a Hypo által diktált tempót, de a másodikra sajnos jól láthatóan elfáradtunk.”

A nagy gólkülönbségű vereség elkeserítő szerinted, vagy így a felkészülési időszakban abszolút belefér?

„Kristina nem tudott ma sem játszani, így az átlövő poszton nem annyira ment a csapatunknak. Nem igazán tudtunk még összeszokni, majd meglátjuk, mire leszünk képesek… Nem katasztrófa most még, de mindenesetre lehetett volna kevesebb is a különbség!”

Saját teljesítményeddel elégedett voltál?

„A második meccsen nem voltam az. Az első meccsen úgy-ahogy összejött a játék, akkor jobban elégedett lehettem magammal.”

A ma összeszedett deréksérülésed mennyire tűnik komolynak?

"Pont most masszíroztak meg, remélem, nem lesz vele semmi különösebb gond, és a hétvégén javulni fog.”

Ez már csak azért is fontos lenne, mert jövő héten jelentkezned kell a felnőtt válogatott zalakarosi edzőtáborában…

„Nagyon izgulok is emiatt, amióta csak megtudtam! Vincze Meliék megnyugtattak ugyan, hogy nem kell izgulnom, nagyon aranyosak a csajok. Remélem, jó lesz, bízom benne! Játszani fogunk meccseket is, teljesen nem lesz ismeretlen a közeg, többé-kevésbé mindenkit ismerek.”

Miként fogadtad, amikor megtudtad, hogy a B helyett az A-válogatottnál kell jelentkezned?

„Óriási megtiszteltetés ez számomra. Kicsi [Siti Beáta – a szerk.] szólt, én pedig csak annyit tudtam mondani: Jézusom! Egyből felhívtam a szüleimet, akik nagyon büszkék voltak rám.”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >