Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Sztárcsapatokkal rajtol el az idei Szent István Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 01.
Február 1-je, csütörtök és február 4-e, vasárnap között zajlik az ország egyik legrangosabb kosárlabda utánpótlástornája. A Szent István Kupán idén az olasz, spanyol, montenegrói és német csapatok mellett az U16-os magyar válogatottnak, valamint egy székesfehérvári válogatottnak is szoríthatnak a szurkolók.

 

 

Február 1-jén, csütörtökön 10.00 órától elrajtol a székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban a Szent István Kupa. A tornán idén is nagy európai klubok utánpótláscsapatai mutatkoznak be a szurkolóknak. Itt lesz a Real Madrid, az olasz Orange1 Basket Bassano és a Stellazzurra Roma, a Bayern München és az U16-os német válogatott, a montenegrói KK Probasket Tivat, valamint az U16-os magyar válogatott. Továbbá idén is parkettre lép egy székesfehérvári válogatott, második magyar csapatként.

A torna idén is két darab, négyes csoport körmérkőzéseivel indul, majd a helyosztókkal folytatódik február 4-én, vasárnap 10.00 órakor. A döntő előreláthatólag 16.45 órakor kezdődik majd.

A mérkőzésekre nincs belépő, a szurkolók valamennyi találkozót ingyen izgulhatják végig az Alba Regia Sportcsarnokban. Akik a helyszínen nem tudnak jelen lenni, online is követhetik az eseményeket a kupa hivatalos oldalán, ide kattintva.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >