Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Két helyszínen javítják az aknafedlapokat, rövdebb zárásokra kell készülniük az autósoknak
Két helyszínen javítják az aknafedlapokat, rövdebb zárásokra kell készülniük az autósoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 07.
A Távirda utcában csütörtökön, a Halász utcában pedig csütörtökön és pénteken kell kisebb zárásokra, forgalmi változásokra számítani aknafedlapokhoz kapcsolódó munkálatok miatt. A gépjárműforgalom mindkét helyen biztosított lesz.

 



A Távirda utcában február 8-án, csütörtökön 8 órától végeznek a szakemberek fenntartó munkálatokat az aknafedlapokon, de nem korlátozzák a gépjárműforgalmat, csak pár perces, változó helyszínű zárásokra kell számítani.

A Halász utca Palotai úti csatlakozásában szennyvízakna-fedlap építési munkák miatt kell korlátozásokra számítaniuk az autósoknak február 8-án, csütörtökön 8 órától előreláthatólag február 9-én, pénteken 16 óráig. Az érintett útszakaszt nem zárják el a forgalom elől, de a Halász utcáról a Palotai útra történő balra kanyaradást a jobbra kanyarodó sávból biztosítják. A munkavégzés során a csomóponti ágon útszűkületre kell számítani.

Kérik, hogy az érintett helyszíneket körültekintően közelítsék meg az autósok, köszönik mindenki türelmét!

 

 
< Előző   Következő >