Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Jaffa Kiadó - Egy hét, tele akciókkal! Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. február 08.
Ezen a héten három különféle akcióval is meglepünk! A Jaffa Kiadó huszadik születésnapja alkalmából mind a könyvesboltunkban, mind a webshopunkban 2 x 20%, azaz összesen 40% kedvezmény vár rád. Emellett egy héten át e-könyveinkhez is engedménnyel juthatsz hozzá.

 

 

Ezen a héten három különféle akcióval is meglepünk! A Jaffa Kiadó huszadik születésnapja alkalmából mind a könyvesboltunkban, mind a webshopunkban 2 x 20%, azaz összesen 40% kedvezmény vár rád. Emellett egy héten át e-könyveinkhez is engedménnyel juthatsz hozzá.

Szülinapi kedvezmények
Születésnapunk alkalmából ezen a héten is tart a webshopunkban a kéthetes online akció, amelynek keretében minden könyv 40% kedvezménnyel kapható február 14-ig.

A www.jaffa.hu webshopban a rendelés leadásakor Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőséged van. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérheted MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is.

A Jaffa Könyvesboltban is megünnepeljük a születésnapunkat: egész február hónapban 20% alapkedvezményhez plusz 20%-ot adunk a boltunkban, amely a Móricz Zsigmond körtérnél található, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt! Így most minden könyvünket 40% kedvezménnyel vásárolhatod meg a boltban február 29-ig.

Akció az e-könyveinkre!
Megkezdődött az akció e-könyveinkre is! Két héten át, február 5. és 18. között valamennyi címünket 25% kedvezménnyel szerezheted be! Köztük azokat is, amelyek most váltak elérhetővé ilyen formában is.

Ha szereted az indián történeteket, kíváncsi vagy rá, hogyan élnek Ontario északi részén az őslakos indiánok manapság, a mágikus hagyományok és a modern világ határán, akkor válaszd a számos irodalmi díjjal kitüntetett kanadai író Joseph Boyden Foggal született című novelláskötetét, amelynek középpontjában ők állnak. A szerző lenyűgöző erővel mutatja be azt a misztikus vagy skizofrén állapotot, amelyben élnek, kezdve annak a nőnek a történetével, aki egy farkast szült.

Szintén kapható mostantól e-könyvben egy sporttörténeti újdonság, amelyből olyan történelmi titkok derülnek ki, mint hogy annak idején Rákosi a dísztribünről nézte végig, hogy a lelátó leszakad. Csillag Péter és Dénes Tamás kötete, a Budapest futballkönyve, amely a főváros múltjának elfeledett futballhistóriáját eleveníti fel a 19. század utolsó éveitől az ezredfordulóig.

E-könyv újdonságaink listáját gyarapítja Scott Carney Ami nem öl meg című könyve is. A szerző azt a kérdést tette fel magának, a természeti környezet segítségével meghekkelhetjük-e a testünket, és megváltoztathatjuk-e a belső biológiai működésünket. Könyvében beszámol a saját átalakulásáról, amelynek során eljutott a teste és az elméje tűrőképességének a határáig, és az út csúcspontjaként 28 óra alatt, pusztán egy futónadrágot és tornacipőt viselve megmászta a Kilimandzsáró havas csúcsát.

További olvasmányötletekért kövess minket Facebookon és Instagramon! Ha Jaffás könyvet olvasol, készíts róla fotót, jelölj meg minket rajta, és használd a #jaffakiado és #ajaffavaljobb hashtaget, hogy mi is megoszthassuk a posztodat!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >