Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fotópályázatot hirdet a Vörösmarty Mihály Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 03.

ImageA V.O.K.E. Vörösmarty Mihály Művelődési Ház, és a MÁV Fotókör pályázatot hirdet amatőr, és hivatásos fotósok részére Országos Miniatűr Fotópályázat címmel. Nevezni két kategóriában lehet: 1. kategória: Vasúti témakör, 2. kategória: Szabadon választott.

 

Mindkét kategóriában 3 kép küldhető be, amely lehet fekete-fehér, vagy színes. A képek mérete 7x10 cm lehet fekvő, vagy álló képkivágásban. Valamennyi képet paszpartuban kell elhelyezni melynek mérete 20x20 cm lehet. A paszpartu vastagsága nem lehet 1 mm-nél vékonyabb. Képsorozat a pályázatra nem küldhető!

A képek hátoldalán fel kell tüntetni a két példányban beküldött nevezési lappal megegyezően a kategóriák megjelölését, a kép sorszámát, a szerző olvasható nevét, és lakcímét. A nevezési lapon kérjük feltüntetni az elérhetőséget (telefonszám, e-mail cím) valamint aláírásukat, mellyel a pályázat feltételeit elfogadják. A nevezési lap sokszorosítható, a Műv. Háztól igényelhető. A képeken szereplő személyek személyiségi jogaiért a szerző a felelős!

A beérkezett képeket szakavatott zsűri bírálja el, melynek döntése ellen fellebbezni nem lehet! A zsűri mindkét kategóriában I., II., és III. díjat, valamint a MAFOSZ által felajánlott különdíjakat ítéli oda. A zsűri dönthet valamely díj visszatartásáról is! Az eredményeket elektronikus formában, vagy levél útján közlik a pályázókkal.

A képeket visszaküldésre is alkalmas csomagolásban levélként kérik eljuttatni a Műv. Ház címére: VOKE Művelődési Ház 8000 Székesfehérvár, Kaszap I. u. 6.

A pályázat résztvevőitől 500,- Ft nevezési díjat kérnek, melyet a következő számlaszámra kell befizetni „Szerző neve, nevezési díj” (pl.: Kiss Melitta, nevezési díj) megjelöléssel. Bankszámlaszám: 11736116-20008062

Pályázati naptár: A képek:

* beküldése: 2009. szeptember 30-ig.

* zsűrizése: 2009. október 10-én.

* értesítése: 2009. október 31-től.

* kiállítása: 2009. december 12-én.

* visszaküldése: 2010. november 30-ától. (Az esetleges másodbemutatók miatt)

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >