Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Magabiztos győzelem után készül rangadóra a MÁV Előre SC-Foxconn
Magabiztos győzelem után készül rangadóra a MÁV Előre SC-Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 11.
Február 11-én, vasárnap a FINO Kaposvár érkezik a Videoton Oktatási Központba, ahol a veretlen MÁV Előre SC-Foxconn röplabdásaival kell szembe nézniük. A mérkőzés akár az alapszakasz első helyéről is dönthet, így kiemelt jelentőséggel bír mindkét csapat számára.

 

 

MÁV Előre SC-Foxconn kisebb erődemonstrációt tartva, szettvesztés nélkül ütötte ki a negyedik helyezett DEAC csapatát szerdán este. A debreceni siker egyben azt is jelenti, hogy a csapat 15 lejátszott mérkőzés után még mindig veretlen a férfi Extraligában, mindössze a 16 mérkőzésen túllévő FINO Kaposvár előzi meg őket. A tavalyi bajnok Kaposvár 45 ponttal és 46-6-os szettkülönbséggel áll a tabella élén, mögöttük szorosan, 44 ponttal és 45-4-es szettkülönbséggel követi őket a MÁV Előre SC-Foxconn.

A két csapat legutóbb a Magyar Kupában találkozott egymással, ahol a MÁV Előre 3-2 arányban győzte le a kaposváriakat. Emlékezetes a két klub tavalyi döntős szereplése is, ahol a Kaposvár szoros meccseken szerezte meg az aranyérmet a székesfehérvári röplabdások ellen. Igazi rangadónak ígérkezik tehát a február 11-én, vasárnap 18.00 órától megrendezésre kerülő találkozó a VOK-ban.

Jegyeket a mérkőzés előtt a helyszínen, vagy online a klub felületén, ide kattintva vásárolhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >