Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Tárlatvezetések Munkácsy-kiállításon – két alkalommal csatlakozhatnak az érdeklődők Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb tárlatvezetéseket szervez a Szent István Király Múzeum Domány Adél művészettörténész közreműködésével a Munkácsy Székesfehérváron című kiállításban. Két alkalommal, február 12-én, hétfőn, valamint február 15-én, csütörtökön várják az érdeklődőket.

 


A Munkácsy Székesfehérváron – Válogatás Pákh Imre gyűjteményéből című kiállítás tavaly szeptemberben érkezett a Szent István Király Múzeum Rendház épületébe, ahol azóta már több mint húszezren láthatták hazánk legismertebb festőjének műveit. A 2005-ben indult tárlat több mint hatvan festményt, valamint nyolc grafikai munkát mutat be, de a látogatók találkozhatnak más alkotók Munkácsyról készített festményeivel is.

Most újabb két alkalommal kalauzolja végig az érdeklődőket a kiállításban Domány Adél, a Szent István Király Múzeum művészettörténésze. Előbb február 12-én, hétfőn 15.00 órától, majd február 15-én, csütörtökön 15.00 órától tudhatnak meg érdekességeket Munkácsy Mihályról és a látható művekről.

A kiállítóterek korlátozott befogadóképessége miatt a tárlatvezetésekre előzetes regisztráció szükséges a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, legkésőbb február 9-én, 12.00 óráig. A tárlatvezetések a kiállításra megváltott, érvényes jeggyel vehetők igénybe.

A Munkácsy Székesfehérváron – Válogatás Pákh Imre gyűjteményéből című kiállítás február 18-ig látható Székesfehérváron. További információ a http://www.szikm.hu oldalon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >