Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Miért nem fellebbezett a Vidi?
Miért nem fellebbezett a Vidi? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 04.

ImageAmióta nyilvánosságra került, hogy klubunk tulajdonosa úgy döntött, nem fellebbezi meg az MLSZ Fegyelmi Bizottságának, a Vidit marasztaló határozatát, sokan tették fel a kérdést, miért nem tette? Kilátástalan szélmalomharc lett volna. A fegyelmi eljárásban, az elsőfokon eljáró bizottság tényként fogadta el a játékvezető jelentését. Sem egyéb bizonyítást nem tartott szükségesnek ebben az ügyben, sem esetleges ellenbizonyításra nem adott lehetőséget a Fehérvár FC kft-nek.

 

Voltunk már hasonló cipőben, a legutóbbi bajnokság zárófordulójában, az Újpest elleni találkozón az ellenőri jelentés tartalmazta, hogy szurkolóink más nemzetet becsmérelő rigmust skandáltak. Az a meccs tévés volt, bizonyítékként becsatoltuk a Duna TV felvételét – amelyen semmi sem hallatszott. Más módon miként lehetett volna bizonyítani a semmit?

Klubunk nem látta értelmét az eleve kilátástalan fellebbezésnek, számolva azzal a hátránnyal is, amit az eljárás elhúzódása, vagy az esetleges még súlyosabb büntetés jelenthetett volna.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >