Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Dobson is a Vidiben folytatja, de csak nyártól
Dobson is a Vidiben folytatja, de csak nyártól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 12.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Fehérvár FC labdarúgója lesz az angol harmadosztályban szereplő, ám roppant patinás, nagy múltú Charlton Athletic középpályása, szűrője, George Dobson. A stílusában leginkább Deybi Floreshez hasonló labdarúgó majd július 1-vel csatlakozik a Vidihez, mivel a több körben tartó „jöhet-nem jöhet” huzavona vége az lett, hogy a Charlton mégsem engedi el csapatkapitányát, így ki kell vár szerződése lejártát…

 

 

A játékossal már hetekkel ezelőtt megegyezett a fehérvári klub, de az angol egylet nem akarta elengedni közönségkedvencét. Aztán úgy tűnt, mégis jöhet most Dobson, hogy aztán arról érkezzen infó, hogy vele, illetve képviselőjével és a Charltonnal is van probléma az egyezséget illetően. Nem véletlenül igazolta le a Vidi Sigért hasonló pozicióba.

Kiderült, hogy a Charlton még megpróbálta meggyőzni Dobsont a maradásról, de a középpályás hajthatatlan maradt, elkötelezte magát a magyarországi szerződés mellett. Klubja pedig ahelyett, hogy valóban elengedi még némi pénzért cserébe, úgy döntött az utolsó pillanatban, hogy nem járul hozzá az átigazoláshoz.

Az, hogy ezek után mennyire fog Dobson csúszni-mászni a charltoni sikerekért a távozás tudatában és miért jó a csapatának ez így, talán maguk az érintettek sem tudják.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >