Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tatár József: 10.000 év emlékei a Kőszegi hegységben, Velemben és a Szent Vid hegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 12.
Tatár József, a velemi Korona Galéria vezetője, a Vas Megyei Magyar Nemzeti Szövetség, illetve a Martinus Egyesület elnöke lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 626. előadója.

 

Előadónk 2006-ig a nyomdaiparban és könyvkiadás területén dolgozott Budapesten, ahol nyomdai vállalkozása mellett aktív civil érdekvédelmi tevékenységet folytatott. 2006 szeptembere és 2014 között ez utóbbi tevékenységével vált ismertté országosan és körünkben. 2006-tól, mint a Rendszerváltó Fórum alapítója, illetve 2012-től az Otthonvédelmi Tanács szóvivőjeként találkozhattunk vele a fővárosban és vidéken egyaránt. 2008 óta Kőszegen él, Novákfalva millenniumi üdülőfaluját vezette. Az utóbbi időben a velemi Korona Galériájának vezetése mellett lokálpatriótaként szervezi a Vas Megyei Magyar Nemzeti Szövetséget, illetve működteti a Martinus Egyesületet.
 
A velemi Szent Vid hegy Európa egyik legfontosabb régészeti lelőhelye, a Kárpát-medencei őstörténet, illetve történelmünk fontos helyszíne, emlékhelye. Tatár József vetített előadásában több évezredet átívelő kultúrtörténeti, történelmi időutazásra invitálja hallgatóit.

Ajánljuk látogatóink figyelmébe ezt az előadást és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2024. év Télutó - Vízöntő - Boldogasszony - Jégbontó - február havának 13. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.) 
Tatár József
10.000 év emlékei a Kőszegi hegységben, Velemben és a Szent Vid hegyen
című előadására

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >