Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Ma rendezik meg a Nemzetközi Könyvajándék Napot a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 14.
Február 14-én, a Nemzetközi Könyvajándék Napon a Vörösmarty Mihály Könyvtár minden érvényes tagsággal rendelkező olvasóját meglepi egy könyvvel. Az ajándékkönyvekre a könyvtár valamennyi, érvényes tagsággal rendelkező olvasója jogosult, aki a helyszínen könyvet kölcsönöz.

 

 

A Nemzetközi Könyvajándék Napot 2012 óta rendezik meg, ötlete az angol írónőhöz, Emma Perryhez fűződik, aki számos gyermekkönyv szerzőjeként az olvasás és a könyvek népszerűsítését tűzte ki céljául. Tavaly már a világ közel 50 országában tartottak a Könyvajándék Nap alkalmából olvasásnépszerűsítő akciókat, elsősorban a fiatalok számára.

Idén február 14-én nem csak a szerelmesek, de a Vörösmarty Mihály Könyvtár is beszáll az ajándékozásba, miután a könyvtár csatlakozott a Nemzetközi Könyvajándék Nap kezdeményezéshez. Ennek értelmében a Központi Könyvtár Felnőtt kölcsönzőjében, a Gyermekrészlegen, a Zenei és számítógépes részlegen, a Pedagógiai részlegen, valamint a Tagkönyvtárakban becsomagolt, értékes könyvek várnak gazdára, ameddig csak a készlet tart.

Az ajándékkönyvekre minden, a könyvtárba beiratkozott olvasó jogosult, aki a helyszínen könyvet kölcsönöz.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >