Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Forgalomkorlátozások a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 04.

A Musica Regia, valamint a Királyi Napok rendezvényei miatt 2009. augusztus 5-től 2009. augusztus 21-ig forgalomkorlátozásokra kell számítani Székesfehérvár belvárosában. Stettler Zsuzsanna sajtóreferens tájékoztatása szerint: lezárják az Arany János utcát, valamint az Oskola utca Városház tér felőli végét.

 

A rendezvénysorozat ideje alatt az Arany János utca a Petőfi utca, az Oskola utca pedig az Ady Endre utca irányából zsákutcaként működik.

Az Arany János utca lezárásával egyidejűleg a Megyeház utca gépjárművel a Jókai utca irányából közelíthető meg és az eredeti forgalmi rendnek megfelelően a Szent István tér irányában hagyható el.

A Musica Regia Városház téri előadásainak napjain (2009. augusztus 9., 11., esőnap 10., 12.) 19.oo órától az előadások végéig a gyalogos forgalom elől is elzárják a Városház teret.

A zárási pontok az Oskola utca esetében a Juhász Gyula köznél, a Jókai utcában a Zeneiskolánál, a Liszt Ferenc utcában a Lépcső utcánál, az Arany János utcában pedig a Bazilikánál lesznek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >