Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Valentin-napi futás, séta és bringa a Csónakázó-tónál
Valentin-napi futás, séta és bringa a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
A Red Hot Run Group SE és a Vitál Club Sportáruház közös Valentin-napi futást rendez február 17-én, szombaton 11.30 és 15.00 óra között a Csónakázó-tónál. A szervezők nem csak futni, de sétálni vagy akár biciklizni is invitálják az érdeklődőket.

 


Hagyományteremtő programmal készülnek idén Fehérváron: a Csónakázó-tó körül rendez Valentin-napi futást a Red Hot Run Group SE és a Vitál Club Sportáruház február 17-én, szombaton 11.30 órától. A gyülekező helyszíne a Kajakvár lesz. A nevezőket három távra, 5 és 10 kilométerre, valamint egy biciklis körre várják. A minimum táv 1222 méter lesz a Csónakázó-tó körül, amit a szervezők Aranybulla-körnek neveztek el. A nevezők akár aznap is eldönthetik, mennyiszer szeretnék teljesíteni ezt a távot. A helyszínen lesz étkezési lehetőség is, a futók lángossal, amerikai palacsintával és meleg teával pótolhatják az elégetett kalóriákat.

Az össznépi futórajt 13.00 órakor lesz, azonban sétában és bringával egész nap teljesíthető a táv. A rajtcsomagokat utólag is mindenki felveheti. A verseny egyik különlegessége, hogy a rajtcsomagban egy ezüst színű, szívalakú érmet, valamint egy pink-grafit gyöngykarkötőt is kapnak a nevezők. A nevezési díj 3000, vagy 4000 forint, a távtól függően.

További információkat az esemény oldalán ide kattintva, nevezni pedig ITT, vagy a helyszínen lehetséges.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >