Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ébredő természet a Károlyi Kastélyparkban – vasárnap folytatódnak a botanikai séták
Ébredő természet a Károlyi Kastélyparkban – vasárnap folytatódnak a botanikai séták Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 17.
Újabb ismeretterjesztő sétát rendeznek a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyparkban február 18-án, vasárnap 14.00 órától. A résztvevők megismerhetik az ébredő természet csodáit Györök Orsolya, Székesfehérvár főkertésze vezetésével. Jegyek a Kastély új Látogatóközpontjában válthatóak.

 


Lassan ébredezik a tavasz a Károlyi Kastélyparkban. Az épített környezetet és természeti értékeket harmonikusan ötvöző területen kezdenek előbújni az első virágok, a friss zöld rügyek, és egyre vidámabban csivitelnek a madarak. Aki szeretne kiszakadni a mindennapok rohanásából és részt venni egy pihentető, ismeretterjesztő programon, annak vasárnap itt a helye. A közel 23 hektáros természetvédelmi területen Székesfehérvár főkertésze, Györök Orsolya tájépítészmérnök kalauzolja végig az érdeklődőket.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a 06 21 311 0426-os telefonszámon. A belépőjegyek megvásárolhatók a felújított, egykori istállóépületben működő Látogatóközpontban.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >