Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Finisszázzsal és kedvezményes jegyárakkal búcsúzik a Munkácsy Székesfehérváron kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 17.
Vasárnap a meghosszabbított határidő is lejár, zárul a Munkácsy Székesfehérváron kiállítás. A Szent István Király Múzeum ez alkalomból kedvezményes jegyárakkal készül, amelyet pénteken, szombaton és vasárnap vehetnek igénybe a látogatók. Emellett február 18-án 18 órától záróünnepséget is tartanak a Fő utca 6. számú épületnél.

 



Nagy érdeklődés övezte Székesfehérváron a Munkácsy-kiállítást, több mint harmincezren keresték fel a Szent István Király Múzeum időszaki tárlatát. Éppen emiatt meg is hosszabbították a nyitvatartást, ám vasárnap már ez is lejár.

Az utolsó napokra rendkívüli, kedvezményes jegyárakkal készült a Szent István Király Múzeum, illetve a zárónapon finisszázst is tartanak.

„Zárul a Munkácsy-kiállítàs Székesfehérváron! Ez alkalomból rendkívüli jegyárakkal készültünk: 500 Ft/fő a teljes áru, míg a kedvezményes belépő 250 Ft/fő a tárlatra pénteken, szombaton és vasárnap!
Ingyenes belépést biztosítunk a Munkácsy-kiállításra azoknak, aki jegyet váltanak a Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpontba, vagy az Az ókori Kína kincsei - A Jáde Császárok kora című kiállításra!
Szent István Király Múzeum – Rendház
Nyitvatartás: 9:00 - 19:00 között” – írják közösségi oldalukon, ahol a február 18-án, vasárnap 18 órakor kezdődő záróünnepségre is szeretettel invitálnak mindenkit.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >