Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Várják a javaslatokat a „Székesfehérvár a Kárpát-medencei együttműködésért” díjra
Várják a javaslatokat a „Székesfehérvár a Kárpát-medencei együttműködésért” díjra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 21.
Székesfehérvár Önkormányzata várja a javaslatokat a „Székesfehérvár a Kárpát-medencei együttműködésért” díj várományosára. Az elismerésre 2024. március 18-ig lehet javaslatokat tenni.

 Immár második alkalommal kerül majd sor a „Székesfehérvár a Kárpát-medencei együttműködésért” díj átadására. Az elismerés annak a természetes személynek, közösségnek, csoportnak vagy szervezetnek adományozható, aki vagy amely tartós, kiemelkedő tevékenységével elősegítette Székesfehérváron a magyar-magyar kapcsolatok fejlesztését, a külhoni települések (beleértve a testvértelepülések) közötti viszony erősítését, új kapcsolatok létrehozását, valamint Székesfehérváron és a külhoni magyar településeken működő különböző közösségek, szervezetek együttműködését.

A kitüntetésben részesülő személyre vagy szervezetre bárki javaslatot tehet, amelyet 2024. március 18-ig írásban kell benyújtani.

A javaslatnak tartalmaznia kell a díj megnevezését, a javaslattevő nevét, az adományozásra javasolt személy, közösség nevét, elérhetőségét, valamint tevékenységének részletes méltatását.

A javaslatokat személyesen a Polgármesteri Hivatal portáin kihelyezett irattartókban lehet elhelyezni, postai úton pedig az alábbi címre kérik eljuttatni – legkésőbb március 18-i beérkezéssel:
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodája
8000 Székesfehérvár, Városház tér 1.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >