Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Iskolanyitogatók leendő elsősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 20.
Manóklub, Iskola-Vár, Blankaland és Mozgolódó – folytatódnak a nyílt napok a fehérvári általános iskolákban. A nagycsoportos óvodásokat és szüleiket hét helyszínen várják.

 

Nyílt tanítási órákkal, iskolanyitogató foglalkozásokkal, szülőknek szóló tájékoztatókkal várják Fehérvár általános iskolái a jelenlegi nagycsoportos iskolásokat és családjukat. Február utolsó két hetében hét helyszínen várják az érdeklődőket. A fekete-fehér táblára álló bátor ovisok sakk-mattot adnak a télnek február 21-én, szerdán délután, ha részt vesznek az István Király Általános Iskola Elsős leszek! foglalkozásán 16.30 órától. A szervezők azt kérik, akinek lehetősége van rá, részvételi szándékát jelezze az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen. A Kossuth Lajos Általános Iskolában szintén szerdán 16.30 órától nyitja meg kapuit az iskolai Mesevár, ahol a tanítók játékos foglalkozásra hívják a gyerekeket, amíg a szülők módszertani bemutatón vehetnek részt. A Táncsics Mihály Általános Iskolában ugyanezen a napon 17 órakor kezdődik a Mozgolódó sportos foglalkozás.

Játékos angol foglalkozás keretében mutatják be a tanító nénik a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában folyó munkát február 23-án, pénteken 16 órától. Február 24-én, szombaton 8.30 órakor kezdődik a Teleki Blankaland a Teleki Szigetében iskolaváró foglalkozás, amelyen a részvétel regisztrációhoz kötött.

A Zentai úti Általános Iskola Iskolahívogatójában február 27-én, kedden 17 órakor a tavaszt várják az óvodásokkal. Február 28-án, szerdán, 16.30 órától Németh László Általános Iskolában mindazok, akik idén szeptemberben ülnek be az iskolapadba, hogy megtanuljanak írni és olvasni, vidám, sportos foglalkozáson vehetnek részt, míg szüleik megismerhetik a Kígyós sulit.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >