Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kapcsolódások – vörösmartys generációk felolvasóestje
Kapcsolódások – vörösmartys generációk felolvasóestje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 20.
Közös felolvasóestet tartanak a Vörörsmarty Kuckó és a Vörösmarty Társaság szerzői február 23-án, pénteken. Vers, próza és még ének is szerepel a 17 órakor kezdődő ingyenes esten a Társaság Kossuth utcai termében, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

 



Kapcsolódások címen szervez közös felolvasóestet a Vörösmarty Kuckó a Vörösmarty Társaság szerzőivel. Két éve működik a Vörösmarty Társaság ifjúsági tagozata, a Vörösmarty Kuckó, ahol főként középiskolás és néhány egyetemista fiatal találkozik hónapról hónapra, és osztják meg egymással saját írásaikat, olvasmányélményeiket. Szerzőik most a Vörösmarty Társaság íróival, költőivel közösen tartanak felolvasóestet, hogy a "generációk az irodalmon, az alkotásokon keresztül közeledjenek egymáshoz" – foglalta össze az est apropóját Bokros Judit, a Kuckó egyik házigazdája.

Az est február 23-án, pénteken 17 órától a Vörösmart Társaság Kossuth utca 14. szám alatti termében lesz, ahol Bobory Zoltán, a társaság elnöke köszönti a közönséget, majd minden szereplő egy-egy verset vagy rövid prózát olvas fel, illetve lesz, aki énekel. Az estet a Kuckó két házigazdája, Bokros Judit és P. Maklári Éva moderálja.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ingyenes

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >