Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Nyáry Krisztián felolvasóestje a Károlyi Kastély díszkönyvtárában
Nyáry Krisztián felolvasóestje a Károlyi Kastély díszkönyvtárában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 23.
Február 24-én, szombaton új irodalmi rendezvénysorozatot indítanak a Károlyi Kastély díszkönyvtárában. Az est során Nyári Krisztián író szerelmesleveleket olvas fel és mutat be a közönségnek, Kárász András Péter, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar csellistájának közreműködésével.

 A Károlyi József Alapítvány új rendezvénysorozatot indít irodalmi programok formájában. A sorozatot az ismert író, Nyáry Krisztián nyitja meg szerelmesleveleket felolvasó és bemutató estjével. Az Alapítvány és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar együttműködésének jegyében az ARSO csellistája, Kárász András Péter kíséri az előadót. 

Korunkban, amikor az sms és a WhatsApp olyannyira elterjedt, a költészet mellett nem szabad megfeledkeznünk a levélművészet szépségéről sem. Az est során a magyar irodalom korszakain át legnagyobb íróink érzelmes életében tehetünk utazást február 24-én, szombaton 17.00 órakor a Károlyi Kastély díszkönyvtárában.

A felnőtt belépőjegy ára 3500, míg a diák és nyugdíjas jegyek ára 2500 forint személyenként. Az érdeklődők büfévacsorával kombinált jegyet is válthatnak, ennek ára 12500 forint.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >